Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΝ. Μπίστης από Βόλο: Εφικτή η εκλογή ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς

Ν. Μπίστης από Βόλο: Εφικτή η εκλογή ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς

Σε συνέλευση του νέου φορέα στον Βόλο μίλησε ο πρώην υπουργός

ν-μπίστης-από-βόλο-εφικτή-η-εκλογή-ευρ-1065918
Από τη συνέλευση της Νέας Αριστεράς στον Βόλο παρουσία του Νίκου Μπίστη

Τις θέσεις της Νέας Αριστεράς και τα επόμενα βήματα του νέου πολιτικού φορέα παρουσίασε σε συνέλευση του κόμματος στον Βόλο ο Νίκος Μπίστης, τονίζοντας παράλληλα πως ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση μιας τουλάχιστον έδρας στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο κ. Μπίστης εκτίμησε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας κυριαρχίας της ΝΔ και προέβλεψε πως όσο καλύτερη είναι η εκλογική επίδοση της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές τόσο καλύτερες θα είναι οι προϋποθέσεις που θα δημιουργηθούν, για τη συγκρότηση ενός μετώπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτήρισε εφικτό στόχο η Νέα Αριστερά να εκλέξει ευρωβουλευτή. «Θέλει ένα ποσοστό 4,7%, η φιλοδοξία μας είναι για πολύ παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στα μείζονα κοινωνικά και πολιτικά θέματα της επικαιρότητας,

Στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» όπου έγινε η κομματική διαδικασία παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του νέου κόμματος, ενώ τη συζήτηση συντόνισαν η πρώην βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Συντονιστής νομού Ακης Καλαμαράς.

Σε επίπεδο Μαγνησίας η Νέα Αριστερά αναμένεται να στηρίξει δυναμικά στις ευρωεκλογές τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νικήτα Μυλόπουλο από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στον Βόλο, τη Ζωή Ακριβούλη, οικονομολόγο, μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας και την Κατερίνα Φλώρου επίσης από τη Λάρισα, εργαζόμενη με μπλοκάκι.

Πηγή: Taxydromos.gr

The post Ν. Μπίστης από Βόλο: Εφικτή η εκλογή ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments