Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιο Φάτση και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την βοήθεια τους στην οικονομική κάλυψη των δύο τελευταίων εκτός έδρας μετακινήσεων την ανδρικής ομάδας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ανδρών σε Χαλκίδα (11/04) και Πάτρα (06/05), καθώς και της τελευταίας εκτός έδρας μετακίνησης της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το τμήμα της υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει την τιμή να θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα του ερασιτέχνη. Την φετινή χρονιά έχει καταφέρει να πετύχει από πολύ νωρίς τον στόχο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Α2, στηριζόμενη μάλιστα στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της σε αθλητές της πόλης και σε παιδιά που έχουν αναδειχθεί από τα «σπλάχνα» της ομάδας, ενώ παράλληλα παρουσιάζει ένα σύνολο που αγωνίζεται με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Επιπλέον, έχει καταφέρει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που συμμετέχει να έχει μέχρι στιγμής μόνο προκρίσεις, καθώς στο πρωτάθλημα νέων ανδρών έφτασε μέχρι τα τελικά οπού κατέκτησε την 7η (έβδομη) θέση, ενώ στα πρωταθλήματα εφήβων-παίδων και μίνι παίδων θα είναι παρούσα στην τρίτη φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, διεκδικώντας την πρόκριση της στην τελική φάση όλων των διοργανώσεων.

Τέλος “καλλιεργεί” τμήματα ακαδημιών για εκμάθηση υδατοσφαίρισης σε πολύ μικρές ηλικίες, με συμμετοχή μάλιστα σε διεθνή τουρνουά, ενώ είχε την τιμή να στελεχώσει με αθλητές της, τις εθνικές και προεθνικές ομάδες εφήβων και παίδων.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θεωρεί απαραίτητη την στήριξη και την συνεχιζόμενη βοήθεια ολόκληρης της οικογένειας της Νίκης Βόλου, του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου και του Προέδρου της, για την διασφάλιση της συνέχειας του αθλητικού και κοινωνικού έργο το οποίο επιτελεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ