Σήμερα, Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 είναι η τελευταία ημέρα  των δεκαήμερων ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων, που ξεκίνησαν την Τετάρτη, 2 Μαΐου.

Εφιστάται προσοχή στους συναδέλφους εμπόρους να μην έχουν αναρτημένες πινακίδες ή λογότυπα, τα οποία αναφέρονται σε «εκπτώσεις» ή «εκπτωτικά ποσοστά» μετά το πέρας των εκπτώσεων, διότι προβαίνουν σε παραβίαση του νομικού πλαισίου.

 

Αν και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ήταν, προαιρετικά, ανοιχτά την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 11:00, δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες από τη μια και η οικονομική δυσπραγία των καταναλωτών από την άλλη υπέδειξαν   το γρήγορο κλείσιμο των καταστημάτων και τη χαμηλότερη εμπορική κίνηση της εβδομάδας. Όπως, έχουμε αναφέρει κατά το παρελθόν η θέσπιση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων δεν αποτελεί μέρος αναπτυξιακού μοντέλου της μικρομεσαίας επιχείρησης. Άλλωστε από την αγορά «δεν λείπει χρόνος, λείπει χρήμα».

 

Το καταναλωτικό κοινό μας γνωρίζει, αφουγκράζεται τις ανάγκες της πόλης του και συμβάλλει στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων, που προσπαθούν να διαθέτουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσφέρουσες τιμές, να δημιουργούν σχέση εμπιστοσύνης κι ανταπόδοσης με τον πελάτη.

 

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις βολιώτικες επιχειρήσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ