Ισχυρό μήνυμα στην επιχειρηματική κοινότητα για την υποδειγματική πορεία που μπορεί να διαγράψει μια εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και δη στον κλάδο του real estate που επλήγη περισσότερο, έστειλε με τη γιορτή συμπλήρωσης δέκα ετών επιτυχιών η REMAX Δομή Βόλος.

Εγκαινιάζοντας παράλληλα τα νέα γραφεία της στην καρδιά του Βόλου, στον δεύτερο και τρίτο όροφο του κτιρίου της Τράπεζας Πειραιώς (Κ. Καρτάλη 1 και Ιάσονος), ο ιδιοκτήτης της REMAX Δομή Βόλος κ. Γιάννης Καραγιάννης και ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Εταιρειών Καραγιάννη κ. Δημ. Καραγιάννης (υιός και πατέρας), δημιούργησαν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και σύγχρονους χώρους για να εξυπηρετούν τις χιλιάδες των πελατών που εμπιστεύονται τη REMAX Δομή Βόλος για μια σειρά υπηρεσιών όπως:

  • Συμβουλές επενδύσεων σε ακίνητα
  • Συμβουλές διαχείρισης ακίνητης περιουσίας
  • Επιτάχυνση της χρονοβόρας διαδικασίας αγοράς – πώλησης ακινήτων
  • Άμεση ανεύρεση αγοραστών/πωλητών ακινήτων
  • Επαγγελματική & σύγχρονη προώθηση των ακινήτων στην αγορά
  • Σωστή εκτίμηση ακίνητης περιουσίας
  • Καθοδήγηση, διαπραγμάτευση
    Με υποδειγματικό επαγγελματισμό και γνώση, με στρατηγικό σχεδιασμό κι ένα φιλόδοξο business plan, η REMAX Δομή Βόλος γιόρτασε σε μια λαμπρή εκδήλωση με πολλούς φίλους και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, δέκα χρόνια επιτυχιών, συνδυάζοντας την τούρτα των γενεθλίων με την κοπή της κόκκινης κορδέλας των εγκαινίων των νέων γραφείων.

Στη δεξίωση που ακολούθησε με την φροντίδα του PARK Hotel, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν μακροημέρευση και νέες επιτυχίες στη REMAX Δομή Βόλος.

Αντ. Φωκίδης

DSC_9205 DSC_9206 DSC_9209 DSC_9210 DSC_9211 DSC_9212 DSC_9213 DSC_9215 DSC_9217 DSC_9222 DSC_9224 DSC_9227 DSC_9228 DSC_9230

 

 

myvolos.net

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ