Με ένα εντυπωσιακό video – απολογισμό του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο υλοποίησε κατά το χρονικό διάστημα 25 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου στην πόλη μας, η Urbanact κλείνει τον φετεινό κύκλο εικαστικών παρεμβάσεων σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια στον Βόλο.

Αφήνοντας πίσω της ένα πολύχρωμο αποτύπωμα, η Urbanact ανακοινώνει πως θα επανέλθει την επόμενη χρονιά με νέες τοιχογραφίες και καλλιτέχνες.

Οι καλλιτέχνες που προσκλήθηκαν να συμμετέχουν ήταν: Dreyk The Pirate με το έργο του “During The Storm” στην Νέα Ιωνία Λεωφ. Ειρήνης και Προύσσης, Same84 με το έργο του «The Blossom of Youth» έναντι του Δημοτικού Σταδίου, Sokar Uno με το έργο του «The Wings of Pegasus» στην περιοχή του Ξηρόκαμπου στην οδό Φυτόκου και ο Taxis  με το έργο του «October» στην οδό Παπαρήγα στην περιοχή Κουφόβουνο της Νέας Ιωνίας.

Οι τοιχογραφίες υλοποιήθηκαν με τη χορηγία-υποστήριξη: Pellachrom, Χρώματα Κομπογιάννης Γεώργιος, Χρώματα Τσιώλης Λάμπρος, Flame, Rollex ρολλά βαφής, Φιλομήλα, Χαλέβας, ΕΡΤ Βόλος και με χορηγούς επικοινωνίας Myvolos.net, I Support Street Art κ.α.

Η Urbanact ευχαριστεί τους δημότες και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το πρόγραμμα. «Δίνουμε» το επόμενο ραντεβού μας για το «CITY CALL vol2» το 2018, με νέες τοιχογραφίες, νέες συμμετοχές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Σας καλούμε να σταθείτε εκ νέου δίπλα μας και να συνδράμετε τη προσπάθειά μας για μια πιο όμορφη και δημιουργική πόλη.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα κάτωθι:

S: www.urbanact.gr   

fb/ urbanact.gr

fb /zografizontasxolikaktiria

E: carpediemact@gmail.com

 

 

myvolos.net

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ