Ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  διοργάνωσε το Σάββατο 5 Μαϊου 2018 μουσικοχορευτική παράσταση  με τίτλο «Στου κύκλου τα γυρίσματα πάντα να σ’ ανταμώνω» με πολύ μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου Ν.Ιωνίας με δρώμενα γάμου, χορό και τραγούδι, υπό τους ήχους των χάλκινων Σιάτιστας,  λαούτου , ζουρνά και γκάιντας με τη συμμετοχή και άλλων συλλόγων από Μακεδονία, αλλά και από το Ν. Μαγνησίας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου κ. Βενετία Μπελιτσιώτη απηύθυνε χαιρετισμό και την έναρξη της εκδήλωσης.

Την όλη δε εκδήλωση παρουσίασε η αφηγήτρια κ. Σουλτάνα Καρακάνα.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή τους και συγχαίρουμε όλους τους χορευτές και τους δασκάλους τους για την άψογη εμφάνισή τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό  όλων των συλλόγων, την απονομή πλακετών από την πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Βενετία Μπελιτσιώτη και ανταλλαγή δώρων.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους χορευτές και στη χοροδιδασκάλισσα του συλλόγου μας κ. Μαρία Κατσίμπα για την άψογη παρουσίαση , που εδώ και χρόνια δίνει τον καλύτερό της εαυτό με υπομονή, επιμονή, εργατικότητα, ζήλο , αλλά και με πολλή αγάπη.

Ευχαριστούμε δε και συγχαίρουμε  από καρδιάς την ψυχή του συλλόγου μας, την πρόεδρο κ. Βενετία Μπελιτσιώτη για τον αγώνα που έδωσε  να γίνει όλη αυτή η διοργάνωση, όπως και όλους όσους βοήθησαν σ΄αυτή με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη.

Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό  κέντρο της πόλης μας με όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους.

Ευχαριστούμε επίσης τους δυο κυριότερους χορηγούς μας  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΠΕ Ν. Μαγνησίας ,  και τον Δήμο Βόλου, όπως και  όλους τους άλλους χορηγούς για τη συμβολή τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, εκπρόσωποι πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, μέλη και φίλοι Μακεδόνων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ