Το παρών σε ακόμα ένα σπουδαίο τουρνουά υδατοσφαίρισης θα δώσει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η εταιρεία Agenda Sports Action σε συνεργασία με τον Ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης Δημήτρη Σελετόπουλο θα διοργανώσουν στο Λουτράκι από τις 28/04 ως την 01/05 το 6ο Splash Waterpolo Mini Tournament και η ομάδα της Νίκης δε θα μπορούσε να μην δώσει δυναμικό παρών.

Θα αγωνιστεί τόσο στην κατηγορία των μίνι παίδων όσο και στα προ-μίνι, ταξιδεύοντας στο Λουτράκι με αποστολή 28 ατόμων.

Στο τουρνουά των μίνι παίδων, οπού συμμετέχουν 15 ομάδες, η ομάδα της Νίκης θα έχει στα παιχνίδια του ομίλου αντίπαλους τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Άρη και του Ηλυσιακού, ενώ στην συνέχεια θα υπάρχουν αγώνες κατάταξης με τις ομάδες των υπόλοιπων ομίλων. Η αποστολή των μίνι αποτελείται από τους: Βαλτσιώτη, Μεριστούδη, Κομνιανό, Σιγανό, Παπουτσή, Καλαντζή, Πουλαράκη, Μυλωνά Γ., Ρουμελιώτη, Κανάκη, Γλούμη, Ρομφέα, Σκράπαρη, Βασιλούδη, Μυλωνά Σ.

Η ομάδα των προ-μίνι θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια του ομίλου της τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, της Ροής, της ΝΕ Πατρών και του Άρη Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Αδαμάσογλου θα έχει στην διάθεση του τους: Γεωργαντζά Χ., Κουρκούβελο, Ζαχαρία, Ρουμελιώτη Σ., Μαρσουβανίδη, Καλόγηρο, Γεωργαντζά Κ., Τούλια, Μοναστηριώτη, Κάλη, Καλαμπαλίκη, Ζεμπέογλου, Οικονομίδη.

Η ομάδα της Νίκης θα διαμένει στην αθλητική κατασκήνωση Loutraki Sports Camp και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και στην πισίνα της κατασκήνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ