Έχοντας ήδη μπει στον Μάιο με 50 μέρες περίπου να απομένουν για την διεξαγωγή του Rally Αλμυρός 2017 ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μερικές από τις παροχές του αγώνα. Όλοι πλέον γνωρίζουν πως το Rally Αλμυρός 2017 είναι ένας παραθαλάσσιος αγώνας ο οποίος σύμφωνα και με την ημερομηνία που διεξάγεται παρουσιάζεται σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές ενός πληρώματος και όχι μόνο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού πηγαίνει στο επόμενο βήμα την πεποίθηση αυτή προσφέροντας 3 κάρτες ανά πλήρωμα για Δωρεάν Κρουαζιέρα στην Σκιάθο το Σάββατο 17 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 09:00 το πρωί θα υπάρξει αναχώρηση από το χωριό Αμαλιάπολη με επιστροφή στις 19:00 στο ίδιο λιμάνι δίνοντας έτσι άπλετο χρόνο στους συμμετέχοντες της κρουαζιέρας να παρευρεθούν και στην πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που θα διεξαχθεί στον Αλμυρό.

Επίσης ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει τόσο η χώρα όσο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όπως πέρσι έτσι και φέτος μειώνει το παράβολο συμμετοχής στο Rally Αλμυρός 2017 κατά 70€ με το τελευταίο να διαμορφώνεται από 330€ για αυτοκίνητα έως 1600cc και 360 για αυτοκίνητα πάνω από 1600cc σε 260€ και 290€ αντίστοιχα.

Το Rally Αλμυρός 2017 έρχεται το διήμερο 17-18 Ιουνίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ