Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣEκδήλωση με θέμα “Alzheimer – Ας γνωρίσουμε της νόσο”

Eκδήλωση με θέμα “Alzheimer – Ας γνωρίσουμε της νόσο”

 Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα “Alzheimer – Ας γνωρίσουμε της νόσο“,  από επαγγελματίες υγείας της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου (ΕΕΝΑΣΔ) έπειτα από πρωτοβουλία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Πιο συγκεκριμένα,  η κ. Αποστολίνα Κωνσταντίνα, ψυχολόγος και η κ. Τσιαμασφύρη Αίγλη, κοινωνική λειτουργός, επισκέφθηκαν το Σ.Δ.Ε. και μίλησαν τόσο για την άνοια ως ασθένεια – τα συμπτώματα, την πρόληψη, την αντιμετώπιση, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθηθούν δωρεάν οι ίδιοι οι ασθενείς και οι φροντιστές τους.  Στη συνέχεια, η κ. Τίνα Μιχαηλίδου, συγγραφέας, μοιράστηκε – διαδικτυακά – το βίωμα της ως φροντίστρια  τονίζοντας τη σημασία του να ζητάμε βοήθεια από τους ειδικούς ψυχικής υγείας.

Το Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ  και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Άνοια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2421031227 ή 2421102323 ή να επισκεφτούν τα γραφεία μας στην Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος.

The post Eκδήλωση με θέμα “Alzheimer – Ας γνωρίσουμε της νόσο” appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments