Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πιστός στην αρχή μου να αντιπαρατίθεμαι, σε κάθε εκδήλωση της ζωής, με ανθρώπους αξιόμαχους και ικανούς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, δηλώνω από σήμερα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον Πάνο Σκοτινιώτη, που μετά και από τα τελευταία γεγονότα παρουσιάζεται μπροστά μας ως ένα πολιτικό πτώμα!

Για τον πολιτικό αυτό απατεώνα, που εγκαθίδρυσε τη «σκοτινή» και άκρως καταστροφική περίοδο για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και που πήρε τόσα πολλά από τους πολίτες χωρίς να προσφέρει σε ανταπόδοση το παραμικρό, φυσικά δεν χωρεί όχι μόνο αναγνώριση, που αποτελεί ένας διάλογος μαζί του, αλλά ούτε καν οίκτος. Μόνο αδιαφορία και εγκατάλειψη στη λήθη και στο περιθώριο, όπου τον καταδίκασαν με την ψήφο τους οι πολίτες.

Ας μείνει, ήσυχος και απερίσπαστος, στο διαδίκτυο και στο αγαπημένο του facebook μαζί με τους καμιά 15αριά ακολούθους του να αυτοθαυμάζονται και να συγχαίρουν εαυτούς και αλλήλους για τα «επιτεύγματά» τους. Ε, και που και που ας εκβάλουν και ιαχές του τύπου «ερχόμαστε, επιστρέφουμε» για να τονώνουν το δικό τους ηθικό και να ανανεώνουν το δικό μας συκώτι. Από το γέλιο…

Κλείνοντας επαναλαμβάνω ότι η συζήτηση με αυτό το πολιτικό πτώμα έκλεισε εδώ. Θεωρώ ανάξιο της προσωπικότητάς μου να συνομιλώ με ένα τελειωμένο πρώην εξουσιαστή, που άλλωστε τον απομυθοποίησε, τον λοιδώρησε και τον έθεσε στο περιθώριο η ίδια η κοινωνία. Και ας θυμάται ότι εκείνος κρίθηκε στις εκλογές με το γνωστό ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, για τον ίδιο αποτέλεσμα. Εγώ και η παράταξη της οποίας ηγούμαι θα κριθούμε στις εκλογές του 2019 από τους πολίτες. Μέχρι τότε ας έχεις διάφορες ονειρώξεις και φαντασιώσεις, σαν τα έργα που δήθεν έκανε. Αν αυτό τον παρηγορεί…»