Η 8η κατά σειρά επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού με συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων «η Στάνη».

Ομιλητές οι επιστήμονες, ο Λάμπρος Καραγκούνης (καρδιολόγος, Ιατρικό Διαβητολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) με θέμα «τι πρέπει να ξέρω για την υγιεινή της καρδιάς, ο Κυριάκος Κτενίδης (Αγγειοχειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.) με θέμα «περιφερικές αγγειοπάθειες, η μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας» και η Ιωάννα Τζεβελέκη (Γενική Χειρουργός Διδάκτωρ Α.Π.Θ.), με θέμα «πρόληψη του καρκίνου του μαστού». Συντονιστής ανέλαβε ο Γεώργιος Μπασδάνης (καθηγητής Χειρουργικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Παρευρέθησαν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων και οι Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού Εσερίδης Δημήτριος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κίτσιος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης Τέφογλου Αργύριος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Δαλακούρας Ηλίας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Ρούσσας Αργύρης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Μπέκας Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης Γαλατσίδας Ιωάννης ενώ ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος έστειλε μήνυμα καθώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παραστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ