Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε ο 2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου που έγινε τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου το πρωί με αφετηρία και τερματισμό τη βάση του Χιονοδρομικού και διαδρομή στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και ειδικότερα στη χιονοδρομική πίστα Δρόμων Αντοχής (lang lauf).

Συνολικά 200 αθλητές, μικροί και μεγάλοι, τριπλάσιοι από πέρυσι, έτρεξαν στους αγώνες των 10 και των 5 χιλιομέτρων, καθώς και στις διαδρομές 500 και 1000 μέτρων για παιδιά. Άλλοι 50 μετείχαν στη πεζοπορία που διοργανώθηκε παράλληλα στο βουνό των Κενταύρων σε διαδρομή προς τους καταρράκτες Μακρυρράχης και με επιστροφή. Τα φθινοπωρινά τοπία σε όλες τις διαδρομές ήταν μαγευτικά, η θέα του Αιγαίου και του Παγασητικού μοναδική, ενώ ο καιρός βοήθησε για να χαρούν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή τους.

 

 Διοργανωτές ήταν ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ενώ ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας.
Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι με υπαίθρια ψησταριά, φαγητό, και μουσική υπό τους ήχους του ακορντεόν του Στάθη Καραδημητρίου.

 Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν οι: ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙΝ, ΜΑΡΜΙ Μιχαλόπουλος Μάριος, Τυροπιτάδικο ΧΑΡΙΣ, Φούρνος Τσικριτζή, Φαρμακείο Σωτηρία Βλιώρα, γλυκοπωλείο Αντωνούλης, εμπόριο ξυλείας Παπαγγελής Σπύρος. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Ανακασιάς για τη πολύτιμη συμβολή της καθώς και τους κκ.Καπότση Γιώργο, Χατζηκυριάκο Αποστόλη, γιατρούς του αγώνα. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη του ΕΟΣ Βολου, του ΣΔΥ Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την εθελοντική τους εργασία προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Το παρών στον αγώνα έδωσαν σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΟΣ Βόλου και ΣΔΥ Βόλου, όπως και οι πρόεδροι των συλλόγων κκ. Καλτσογιάννης Γιώργος, Κυριαζής Κώστας.

 

Νικητές των αγώνων τερμάτισαν οι:

ΑΝΔΡΕΣ 10 χιλιόμετρα

Γιαννούλας Αχιλλέας και Καλαντζής Γιώργος
Καλαμάκης Αχιλλέας
Μάρος Κων/νος
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 10 χιλιόμετρα

Μορφογιάννη Σταυρούλα
Μουλά Νίκη
Παπαχρήστου Ευαγγελία
ΑΝΔΡΕΣ 5 χιλιόμετρα

Χαχούδης Ιωάννης
Μαγαλιός Κώστας
Παλάντζας Κώστας
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 5 χιλιόμετρα

Τσιόβολου Μαρία-Ελένη
Τσακνάτση Φανή
Καλτσογιάννη Μαρινίτα
ΑΓΟΡΙΑ 1.000 μέτρα

Γεραμπίνης Θανάσης
Κοντοβάς Σταύρος
Μελαχροινάκης Κώστας
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1.000 μέτρα

Στάθη Χαριτώ
Δημητρόφ Ευρίδικη
Λιάκου Φωτείνη
ΑΓΟΡΙΑ 500 μέτρα

Μαραθάς Γιώργος
Καλαντζής Γιάννης
Μπράτσος Αργύρης
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 500 μέτρα

Βόμπρα Μαρία
Μιχαηλίδη Ελπίδα
Κουτσιμπλού Όλγα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here