Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΌσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Αποχώρησαν οι μειοψηφίες...

Όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Αποχώρησαν οι μειοψηφίες – Ο “δημοκρατης” Μπέος εν δράσει (video)

Αποβλήθηκε ο Στέλιος Λημνιός ενώ αυτός προκαλούσε και διατάρασσε την συνεδρίαση ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου

Παπαπέτρος: Η δημοτική αρχή Βόλου αποκάλυψε
για μια ακόμη φορά τη αντιδημοκρατική της νοοτροπία

Σε δήλωσή του για την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου που οδήγησε στην αποχώρηση της παράταξής του, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας για τον Βόλο» κ. Νίκος Παπαπέτρος τόνισε:

Από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος δεν έκρυψε την προκλητική του διάθεση απέναντι στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο, εκτοξεύοντας ξεδιάντροπα ευθείες απειλές εναντίον τους και ζητώντας να γίνουν συλλήψεις. Ενώ ο κ. Μπέος διατάρασσε ο ίδιος με την στάση του την συνεδρίαση του Σώματος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου βρήκε μια αστεία αφορμή για να αποβάλει από την αίθουσα τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας Στέλιο Λημνιό, ισχυριζόμενος ότι προέβη σε διατάραξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή τόλμησε να ζητήσει τον λόγο!
Για άλλη μία φορά, η δημοτική αρχή αποκάλυψε την αντιδημοκρατική νοοτροπία, την αυταρχική της συμπεριφορά και τη δυσανεξία της στις δημοκρατικές διαδικασίες. Και αντί ο πρόεδρος να αποβάλλει τον δήμαρχο για διατάραξη, στοχοποίησε για μια ακόμη φορά συμβούλους της αντιπολίτευσης, κρατώντας μάλιστα κλειστά τα μικρόφωνα για τις μειοψηφίες, ώστε να μην ακούγονται και καταγράφονται οι αντιδράσεις τους.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι επιλογή μας να αποχωρούμε από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, απαιτούμε όμως να τηρούνται ο στοιχειώδης σεβασμός και η νόμιμη διαδικασία του Κανονισμού Λειτουργίας. Από τη θέση που επέλεξαν οι πολίτες του Βόλου για εμάς, θα συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε να επανέλθει η πόλη στην κανονικότητα και να λειτουργούν οι θεσμοί της με όρους απόλυτης νομιμότητας.

The post Όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Αποχώρησαν οι μειοψηφίες – Ο “δημοκρατης” Μπέος εν δράσει (video) appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments