Τον Α.Ο. Σκοπέλου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Γ’ Ομίλου θα υποδεχθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για τη δύσκολη συνέχεια του  πρωταθλήματος, που διοργανώνεται από την ΕΣΠΕΚΕΛ. Ο αγώνας θα γίνει το προσεχές Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς.

Στο άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου ο Α.Σ. Φαρσάλων υποδέχεται τον Α.Σ. Ελευθεριακό ενώ ρεπό έχει η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

Η  βαθμολογία του Γ’ Ομίλου

(3η Αγωνιστική) 

  1. Γ.Σ. Αλμυρού (6 βαθμοί)
  2. Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937(5 βαθμοί)
  3. Α.Ο. Σκοπέλου (3 βαθμοί)
  4. Α.Σ. Φαρσάλων (1 βαθμός)
  5. Α.Σ. Ελευθεριακός (0 βαθμοί)

*Σημείωση: Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ο. Σκοπέλου έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες:

Κύρκου Σοφία, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καζοπίδου Βασιλική, Στούκα Ελένη, Γκισγκίνη Ειρήνη, Στεργιοπούλου Ελίνα, Γκόντα Έφη, Μαργαρίτη Φένια, Κούση Νίκη, Πέτρου Δήμητρα, Καουνά Βαρβάρα,   Βλαχούτσου Νάντια, Μιχαηλίδου Ελένη, Κατσικογιάννη Σοφία και γυμνάζεται με τις οδηγίες του προπονητή Μαρίνου Κουτσογιάννη.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στην ομάδα Βόλεϊ καλή επιτυχία και σε αυτόν τον αγώνα και καλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν και να στηρίξουν τις αθλήτριες και παράλληλα να απολαύσουν ένα θεαματικό και ευγενές άθλημα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ