Την αγανάκτησή τους εκφράζουν τα μέλη του Σωματείου Ταχυδρομικών Θεσσαλίας, για την τραγική, όπως τη χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωσή τους, κατάσταση που επικρατεί στα ΕΛΤΑ, που επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών ως προς την αποστολή και παραλαβή της αλληλογραφίας. Το Σωματείο τονίζει ότι υπεύθυνη γι’ αυτή την κατάσταση είναι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ , η οποία θα πρέπει να δώσει λύσεις για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Ταχυδρομικών Θεσσαλίας επισημαίνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Όλοι εμείς, οι απλοί εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα την Ταχυδρομική Διανομή του Νομού μας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μας, που σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε καθημερινά, η εξυπηρέτηση που παρέχεται την περίοδο αυτή από τα ΕΛΤΑ χαρακτηρίζεται από ελάχιστη έως ανύπαρκτη με ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις.

Κατανοούμε απόλυτα τα σοβαρά προβλήματα και τα παράπονα των πολιτών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, που προκαλούνται από την πολύωρη αναμονή για εξυπηρέτηση και την απαράδεκτα καθυστερημένη επίδοση της αλληλογραφίας. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι όσοι βρισκόμαστε στην «πρώτη γραμμή» δεν έχουμε το ελάχιστο μερίδιο ευθύνης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ζητήσουμε πρώτοι συγνώμη από όσες και όσους ταλαιπωρούνται και βλάπτονται και δηλώνουμε ότι συντασσόμαστε μαζί τους.

Αποκλειστικά υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν είναι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ, η οποία αδυνατεί να ανταποκριθεί σε όλα όσα από τους νόμους προβλέπονται και γίνεται βλαπτική για την κοινωνία, την οικονομία, την εταιρεία και τους εργαζόμενους. Ανάλογα υπεύθυνοι είναι και όσοι άλλοι έχουν αρμοδιότητα και ευθύνη για την διασφάλιση του αγαθού της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης. Ανεξάρτητα από την ανάληψη ευθύνης που πρέπει να γίνει, αυτό που επείγει εξαιρετικά είναι να δοθεί άμεσα λύση και να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του μεγαλύτερου και βασικού δικτύου ταχυδρομικής εξυπηρέτησης της χώρας».

 

The post Σωματείο Ταχυδρομικών Θεσσαλίας: Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την τραγική κατάσταση στα ΕΛΤΑ appeared first on Magnesia News.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ