Συνεργασία των τμημάτων πάλης και τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου με την Rio Grappling Club Hellas

Το περασμένο Σάββατο 01/122018 ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το τμήμα Πάλης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rio Grappling Club Hellas με αντιπρόσωπο για την Μαγνησία τον προπονητή των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου Judo και Πάλης κ. Τσόχα Σωτήριο. Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία που δίνει την δυνατότητα στους αθλητές του τοπικού συλλόγου να αγωνίζονται σε διοργανώσεις Rio Grappling σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πτυχιούχος και αδειοδοτημένος προπονητής Judo/Grappling/Πάλης Τσόχας Σωτήρης και ο αρχηγός του Rio Grappling Hellas Σάββας Καρυπίδης τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά από την επαρχία να απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και δυνατότητες με αθλητές από τις μεγαλουπόλεις καθιστώντας τον Βόλου αλλά και τον Ολυμπιακό στο επίκεντρο των εξελίξεων στο χώρο της Πάλης.
Σύντομα θα διοργανωθούν camp προετοιμασίας αλλά και θα ανακοινωθούν συμμετοχές του συλλόγου σε πρωταθλήματα του εξωτερικού με αφετηρία το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον ερχόμενο Μάιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ