Συνάντηση μεταξύ της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου, και του Προέδρου της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του Δήμου Κηφισιάς, Χρήστου Μαντά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Δημαρχείο Αλοννήσου. 

Ο κ. Μαντάς κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην Αλόννησο επισκέφθηκε την κ. Αναγνώστου στο Δημαρχείο, όπου συζήτησαν θέματα τουρισμού αλλά και το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων. Η συνεργασία, η οποία είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες με τη φιλοξενία του Δήμου Αλοννήσου στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, θα αφορά πέρα από τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Εφόσον οι συνομιλίες έχουν αίσια έκβαση, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.

 

Ο κ. Μαντάς ζήτησε επίσης από την κ. Αναγνώστου τη συνδρομή και τη στήριξη της στο έργο της νεοσύστατης Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κηφισιάς, κυρίως σε θέματα τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων και ευχές για την ευόδωση της περαιτέρω συνεργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ