Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΣυνάντηση Εργασίας Πανεπιστημίου Δικτύου ΠΡΑΞΗ και Συνδέσμου Βιομηχανιών

Συνάντηση Εργασίας Πανεπιστημίου Δικτύου ΠΡΑΞΗ και Συνδέσμου Βιομηχανιών

Στόχος της συνάντησης που έγινε στα γραφεία του ΣΒΘΣΕ με το Δίκτυο Πράξη, ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η διερεύνηση αποτελεσματικού τρόπου συνεργασίας μεταξύ των φορέων για την ενίσχυση των δεσμών ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

✳ Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στη συζήτηση ήταν η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Εθνικών Σημείων Επαφής του Προγράμματος “Ορίζοντας Ευρώπη”, η δυνατότητα προώθησης μηνυμάτων αναζήτησης συνεργασιών σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας ή/και συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα, μέσω του Δικτύου Enterprise Europe Network, μέλη του οποίου είναι ο ΣΒΘΣΕ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι διασύνδεσης της τοπικής βιομηχανίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα εργαστήρια του. ✳

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Πανεπιστημίου συμμετείχαν ο Πρύτανης κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής και η επικεφαλής του One Planet Thessaly της Μονάδας Καινοτομίας, Μεταφοράς Τεχνολογίας και Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Χρυσή Λασπίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
Εκ μέρους του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συμμετείχε ο Δρ. Achilleas Barlas Συντονιστής του Δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas PRAXI Network και εκ μέρους του Συνδέσμου η Υπεύθυνη του τμήματος ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network και Υποδιευθύντρια κα Γεωργία Φράγκου και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου κ. Vassilis Kleitsogiannis.

Περισσότερα εδώ: https://www.sbtse.gr/synantisi-ergasias-panepistimiou-thessalias-diktyou-praxi-kai–tou-tmimatos-enterprise-europe-network-tou-svthse-n-15969.htm

The post Συνάντηση Εργασίας Πανεπιστημίου Δικτύου ΠΡΑΞΗ και Συνδέσμου Βιομηχανιών appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments