Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΣτο πλευρό του Κ.Γαργάλα ο Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Μαγνησίας

Στο πλευρό του Κ.Γαργάλα ο Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Μαγνησίας εκφράζει την συναδελφική του αλληλεγγύη προς τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κωνσταντίνο Γαργάλα.
Η Δημοκρατία στη χώρα μας κατακτήθηκε και εδραιώθηκε με αγώνες επομένως είναι δεδομένο ότι οι όποιες αντιπαραθέσεις επιλύονται με εποικοδομητικό Δημοκρατικό διάλογο.
Η βία είτε λεκτική είτε ψυχολογική και κυρίως σωματική είναι απαράδεκτη και πέραν συζήτησης. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννά και να οξύνει την βία. Όταν δε
αυτή εκδηλώνεται σε φορείς που έχουν θεσμικό ρόλο δεν βλάπτει μόνο τους άμεσους εμπλεκόμενους αλλά δηλητηριάζει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Ποτέ η βία, όπου και όταν ασκήθηκε δεν βοήθησε κανένα κοινωνικό σύνολο παρά μόνο τον βιαιότερη νικητή και αυτόν για λίγο χρονικό διάστημα.
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συνάδελφό μας κ. Γαργάλα, αγωνιζόμαστε κατά της βίας με τον βίο μας και λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε ακόμη σαν κοινωνία να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και την Δημοκρατική συνείδηση στον κ. Ζαχείλα και τους ομοίους τους.
Το Δ.Σ.

The post Στο πλευρό του Κ.Γαργάλα ο Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Μαγνησίας appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments