Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, 12:51

Zougla newsroom

Η μια και μοναδική κοπέλα της παρέας των νεαρών από την Νέα Σμύρνη ήταν αυτή που πήρε το κινητό του 60χρονου όταν εκείνος προσπάθησε να καταγράψει το κορωνοπάρτι που είχε στηθεί σχεδόν κάτω από το σπίτι του. Τότε ο 22χρονος φίλος της φαίνεται ότι «πειράχτηκε» και με έναν σουγιά τον τραυμάτισε στο γλουτό, ευτυχώς ελαφρά.

Την αντίδραση τους αυτή, όπως και τον ξυλοδαρμό που ακολούθησε, θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν στον ανακριτή Ανηλίκων οι πέντε συλληφθέντες από την περιοχή της Νέας Σμύρνης.  

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών δεν είχε να διαχειριστεί κάποιους «μεγαλοκακοποιούς» αλλά νεαρά παιδιά που δεν έδειχναν όμως να καταλαβαίνουν την σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν.

Πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν θα είχε εξιχνιαστεί άμεσα αν κάτοικος της περιοχής δεν ήταν τόσο παρατηρητικός. Ενημέρωσε την αστυνομία για τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου το οποίο οι νεαροί είχαν μετατρέψει σε κινούμενο… bar με δυνατή μουσική και προσπάθησαν να διαφύγουν μετά το επεισόδιο. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, το κλεμμένο τηλέφωνο του 60χρονου κατέληξε στα χέρια συγγενικού προσώπου ενός εκ των συλληφθέντων.  

Για την υπόθεση συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, ανάμεσα τους και δυο ανήλικοι ενώ συγκατηγορούμενοι είναι τρεις επιπλέον νεαροί οι οποίοι αναζητούνται. 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, 12:55

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ