Σε θρίλερ για γερά νεύρα μετατράπηκε η διακομιδή ενός 85χρονου ηλικιωμένου από τη Σκόπελο στον Βόλο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, διότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Το σκάφος ξεκίνησε κανονικά από τη Σκιάθο και κατέπλευσε στη Σκόπελο για να παραλάβει τον ασθενή. Γιατρός του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και ένας συνοδός επιβιβάστηκαν μαζί με τον 85χρονο στο σκάφος και το ταξίδι ξεκίνησε.

Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ.

Το Skiathoslife επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Σκοπέλου κ. Γκάρα για το συμβάν. Σύμφωνα με τον ίδιο στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ αυτό όμως δεν επηρέαζε την πορεία του πλωτού σκάφους αφού έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί δρομολόγια σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οπως ενημέρωσε όμως ο λιμενάρχης τον τερματισμό του δρομολογίου και την επιστροφή στο νησί της Σκοπέλου ζήτησε ο γαμπρός του 85χρονου που τον συνόδευε στον Βόλο, διότι φοβήθηκε ότι με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν για την υγεία του ηλικιωμένου. Υπέγραψε μάλιστα τα σχετικά έγγραφα ζητώντας η διακομιδή του να γίνει μέσω του τακτικού δρομολογίου που έκανε χθες το Εxpress Skiathos.

Ν.Τ