Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Βόλο, με θύμα έναν 70χρονο Βολιώτη. Ένα περιστατικό για το οποίο μιλά ολόκληρη η πόλη!

Βγήκε ραντεβού με μία γυναίκα, κατά 40 χρόνια νεότερη του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το ραντεβού θα κατέληγε… έτσι.

Ο παθών βρισκόταν στο σπίτι του με την 32χρονη γυναίκα, όταν αποφάσισαν να βγουν μία βόλτα.

Όταν γύρισε σπίτι του μετά από ώρες και έπεσε για ύπνο, δεν του έκανε τίποτα εντύπωση. Το πρωί όμως που ξύπνησε, κατάλαβε ότι από το σπίτι του έλειπαν προσωπικά του αντικείμενα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από έρευνες έφτασε στα ίχνη ενός ζευγαριού Βολιωτών, έναν 36χρονο και μία 32χρονη γυναίκα, τους οποίους και συνέλαβε.

Η 32χρονη μάλιστα ήταν η γυναίκα με την οποία ο 70χρονος είχε βγει ραντεβού όταν σημειώθηκε η κλοπή. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η δράστιδα εκμεταλλευόμενη προσωπική της γνωριμία με τον παθόντα, και ευρισκόμενη στο σπίτι του, άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο και στη συνέχεια έπεισε τον 70χρονο να βγουν έξω από το σπίτι.

Στο διάστημα της απουσίας του παθόντα, ο 36χρονος φίλος της κατηγορούμενης βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο και φέρεται να έκλεψε προσωπικά αντικείμενα και το φορητό υπολογιστή. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά των συλληφθέντων για κλοπή.

Με πληροφορίες από το taxydromos.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ