Στα νερά του χειμάρρου Κραυσίδωνα στο Βόλο

Ένας περαστικός είδε τα άτυχα ζωάκια κουρνιασμένα κάτω από μια γέφυρα όπου είχαν καταφύγει για να μην παρασυρθούν από τα νερά και ειδοποίησε το φιλοζωικό σωματείο «Κόσμος και Φύση», που ενημέρωσε άμεσα την Πυροσβεστική

Στα φουσκωμένα λόγω της δυνατής βροχής νερά του χειμάρρου Κραυσίδωνα που διασχίζει την πόλη του Βόλου πέταξε κάποιος ασυνείδητος επτά ανυπεράσπιστα κουταβάκια για να τα ξεφορτωθεί! Ευτυχώς, οι πυροσβέστες τα έσωσαν.

Ένας περαστικός είδε τα άτυχα ζωάκια κουρνιασμένα κάτω από μια γέφυρα όπου είχαν καταφύγει για να μην παρασυρθούν από τα νερά και ειδοποίησε το φιλοζωικό σωματείο «Κόσμος και Φύση», που ενημέρωσε άμεσα την Πυροσβεστική. Οι τρεις πυροσβέστες που έφτασαν εκεί, κατέβηκαν με σκάλα μέσα στο χείμαρρο και απεγκλώβισαν τα κουταβάκια, που τώρα αναζητούν φιλόξενη στέγη.

Ωστόσο, μετά την επιτυχημένη διάσωση ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ του σωματείου και του υπεύθυνου λειτουργίας του Καταφυγίου Αδέσποτων Βόλου. Το σωματείο καταγγέλλει ότι το Καταφύγιο δεν έδειξε ενδιαφέρον παρ’ όλο που ενημερώθηκε ότι κινδύνευαν τα σκυλάκια, ενώ το Καταφύγιο ισχυρίζεται ότι πήγε τρεις φορές στο σημείο που υποδείχθηκε αλλά δεν βρήκε ζώα να κινδυνεύουν.

Μάνος Τσαγκαράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here