Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στήν αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλου (Κοραή – Αργοναυτών) θα γίνει η Έναρξη της  1ηςΈκθεσης  Παμμαγνησιακού Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ)  μαζί με άλλους φορείς του Βόλου και είναι αφιερωμένη στους Άνθιμο Γαζή και Γρηγόριο Κωνσταντά  .

 Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα διαρκέσει από τις  24 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016, με κύριο σκοπό να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστή σε μικρούς και μεγάλους η σύγχρονη βιβλιακή παραγωγή αλλά και η παλαιότερη .

Στην έναρξη ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του ΚΕΒΙΜΑΣΥ θα κάνει μία σύντομη ομιλία με θέμα «Η σημασίας της Έκθεσης πολυθεματικού βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων για την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου».

Την Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» θα γίνει παρουσίαση των Βολιωτών Συγγραφέων που εμφανίστηκαν στη λογοτεχνία για παιδιά την τελευταία πενταετία.

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο χώρο της έκθεσης θα οργανωθεί bazaar βιβλίου υπέρ του Γηροκομείου Βόλου.  Τα βιβλία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης και του bazaar: Πρωί 10.30 -13.30. Απόγευμα 17.30 -21.00. Είσοδος ελεύθερη. Σχολεία με προσυνεννόηση.

http://www.ert.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here