Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΠροκαταρκτική εξέταση απο την Εισαγγελία για την υπόθεση Γαργάλα

Προκαταρκτική εξέταση απο την Εισαγγελία για την υπόθεση Γαργάλα

Βόλος: Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση Γαργάλα

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου η Εισαγγελία Βόλου, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή ο δημοτικός συμβουλος Κ. Γαργάλας από τον τότε δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Βασίλη Ζαχείλα, μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Η Εισαγγελία ζητά να διερευνηθεί το περιστατικό με αφορμή δημοσιεύματα. Πάντως, χθες το μεσημέρι, ο κ. Γαργάλας με το συνήγορό του μετέβησαν στην Εισαγγελία Βόλου και κατέθεσαν συμπληρωματική μήνυση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, από την καταγραφή του συμβάντος.

Η περιγραφή της επίθεσης από τον Κ. Γαργάλα

Από την πλευρά του ο κ. Γαργάλας περιγράφοντας το περιστατικό, επισήμανε ότι έγινε στόχος γιατί τόσο εκείνος όσο και η ΛΑΣ προέβησαν και θα προέβαιναν και σε νέες αποκαλύψεις για τη ΔΕΥΑΜΒ αλλά γενικότερα για ζητήματα δημοκρατίας και διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. 

Έκανε λόγο για «σχεδιασμένη αντίδραση», κάτι που προκύπτει και από τα γεγονότα όπως τα περιέγραψε επισημαίνοντας ότι ο ίδιος τράβηξε την κουκούλα από το πρόσωπο του μεταμφιεσμένου σε γέροντα με μεγάλη κοιλιά, δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Ζαχείλα, ο οποίος τον χτύπησε εσκεμμένα με δύναμη για να του προκαλέσει βλάβη στο πρόσωπο ή και μεγαλύτερη. «Αν δεν είχα σκύψει στα γόνατα ενστικτωδώς μπορεί να είχα σπάσει το λαιμό μου, τη μύτη μου και να είχα σκοτωθεί ακαριαία αν έπεφτα πίσω και χτυπούσα στο πόμολο το φωριαμού που ήταν πίσω μου».

Επιπλέον ανέφερε πως κινήθηκε ο μασκοφόρος δημοτικός σύμβουλος, πως πήγε να ξεφύγει χαλαρά και ήρεμα, χωρίς να τον σταματήσει κανείς αν δεν έτρεχαν πίσω το ο Στ. Λημνιός, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συμμαχία για το Βόλο» που ήταν δίπλα του και μάρτυρας στο περιστατικό. 

Πηγή: ertnews.gr

The post Προκαταρκτική εξέταση απο την Εισαγγελία για την υπόθεση Γαργάλα appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments