Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΠεριβαλλοντική Πρωτοβουλία: Δμοκρατική εκτροπή στο Βόλο και ευθύνες του Δημάρχου κ. Μπέου

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Δμοκρατική εκτροπή στο Βόλο και ευθύνες του Δημάρχου κ. Μπέου

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας καλεί τους πολίτες του Βόλου, που ενδιαφέρονται για τη δημοκρατία στην πόλη μας, να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13.30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Τα όσα έκτροπα συμβαίνουν στην πόλη του Βόλου, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου Βόλου κ. Μπέου, πρέπει να μας κινητοποιήσουν πριν η πόλη μας μετατραπεί σε Φαρ Ουέστ.

Εντελώς υποκριτικά και προσχηματικά ο κ. Μπέος καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση του μασκοφόρου Ζαχείλα κατά του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Γαργάλα. Δεν καταλάβαμε τί ακριβώς καταδικάζει, αφού αυτός ο ίδιος έχει απειλήσει να πράξει το ίδιο στον Κώστα Γαργάλα και σε άλλους πολίτες του Βόλου. Καταδικάζει άραγε τον ίδιο του τον εαυτό; Ας βγάλει λοιπόν και αυτός τη «μάσκα». Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι ο ηθικός αυτουργός για όσα έκτροπα συμβαίνουν στην πόλη μας. Και φυσικά και όσοι τον στηρίζουν ή τον ανέχονται, κυρίως πολιτικοί φορείς και πολιτικά πρόσωπα.

Ευθύνη της Δικαιοσύνης, που και αυτή κάποιες φορές είναι στο στόχαστρο του κ. Μπέου, είναι να αποκαταστήσει την τάξη και τη Δημοκρατία στην πόλη μας. Πριν θρηνήσουμε θύματα, όπως παραλίγο θα συνέβαινε με την τραμπούκικη επίθεση του Ζαχείλα κατά του Κώστα Γαργάλα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

         Λίτσα Στεργιοπούλου                                                           Κώστας Βολιώτης

The post Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Δμοκρατική εκτροπή στο Βόλο και ευθύνες του Δημάρχου κ. Μπέου appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments