Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΠανηγυρικά Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ο Κώστας Κυράνης

Πανηγυρικά Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ο Κώστας Κυράνης

Μετά την επιτυχημένη διενέργεια του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στο Volos Palace το διήμερο που μας πέρασε όπου σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και όλοι οι φορείς του νόμου που προσκλήθηκαν τίμησαν την Π.Ο.Λ σε μια κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων, άλλη μια επιτυχία ήρθε να προστεθεί στην πλούσια δράση του Βολιώτη Προέδρου των Λιμενικών Κώστα Κυράνη.

Για ακόμη μια τριετία εξελέγη πανηγυρικά Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών.

Είναι η δεύτερη θητεία στη θέση του Προέδρου της Π.Ο.Λ.την οποία κατέχει από το 2020 .

Ο Κώστας Κυράνης τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει σημαντική δραστηριότητα στο συνδικαλισμό του Λιμενικού Σώματος και όχι μόνο. Από το 2007 εκλέγεται στο τοπικό σωματείο της Κεντρικής Ελλάδος στο οποίο και κατέχει την θέση του Προέδρου από το 2011 μέχρι και σήμερα για 5 φορές συνεχόμενες.

Το 2011 εκλέγεται στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και όλα αυτά τα χρόνια η δράση του είναι εξελικτική και ως αποτέλεσμα αυτής ήταν η ανάληψη της θέσης του προέδρου.

Παράλληλη είναι και η δράση του στα συνδικαλιστικά της πόλης μας επί 4 θητείες εξελέγη μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο Ν. Μαγνησίας ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του στο συνέδριο η Π.Ο.Λ. έχει πλούσια δράση με 650 παρεμβάσεις τα 3 τελευταία χρόνια με μια δραστηριότητα που σπάει κάθε ρεκόρ ενώ πραγματοποίησε 70 συναντήσεις με τους εκπροσώπων των κομμάτων και 50 με την ηγεσία του ΛΣ .

Θα πρέπει να τονιστεί πως από τα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία των πρωτοβάθμιων σωματείων από όλη την Ελλάδα ο Κώστας Κυράνης έλαβε το 100% των ψήφων που αποδεικνύει την αναγνώριση και την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του οι συνάδελφοι του Λιμενικοί.

Όπως δηλώνει ο ίδιος θα συνεχίσει τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος χωρίς εκπτώσεις στη δυναμική που τον χαρακτηρίζει τόσα χρόνια.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments