Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Car 2021, ένα από τα κορυφαία γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Ελλάδα θα διεξαχθεί στην χωμάτινη πίστα Dirt Park στην τοποθεσία του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας, στη Χαλανδρίτσα. Με βάση τις μέχρι στιγμής ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από την Covid-19, ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο, Σάββατο και Κυριακή 5 και 6 Ιουνίου, ενώ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγειονομικού περιεχομένου για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση την έχει αναλάβει το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.ΠΑ με τη συμπαράσταση του αθλητικού σωματείου ΑΣΜΑ Πάτρας που θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το γεγονός-αγώνας που πρώτη φορά διεξάγεται στην περιοχή να έχει την αίγλη που του αξίζει, συμβάλλοντας στις μεγάλες διοργανώσεις της πόλης, που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
Τα Cross Car αποτελούν μια μορφή αγώνων που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία και με τηλεοπτική κάλυψη, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκτός από τα οχήματα kart cross (600cc, 750cc και OPEN) και αγωνιστικά οχήματα όλων των κατηγοριών καθώς και ιστορικά.

Δελτίο τύπου

Περισσότερα Εδώ

The post Πανελλήνιο Cross Car: Πρεμιέρα στην Πάτρα, στην πίστα Dirt Park appeared first on OnVolos.gr-To μεγαλύτερο Portal στην Μαγνησία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ