Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΟ Τάσος Τσιαπλές για την επίθεση στον Κώστα Γαργάλα

Ο Τάσος Τσιαπλές για την επίθεση στον Κώστα Γαργάλα

Μιλώντας στην αρχή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στις 9/4/24, στο Βόλο, κατείγγειλε την απρόκλητη προσχεδιασμένη τραμπούκικη επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Βόλου Κώστα Γαργάλα, απο μασκοφόρο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου Αχ. Μπέου, την περασμένη Παρασκευή μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Οπως ανέφερε: Η τραμπούκικη αυτή επίθεση, αποτελεί το αποκορύφωμα της στάσης του ίδιου του Δημάρχου Βόλου όλο το προηγούμενο διάστημα. Είναι η εφαρμογή στην “πράξη”, με μια εγκληματική κίνηση, της στοχοποίησης των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ, των απειλών και του υβριστικού λόγου του, που συνεχίζει και μετά την τραμπούκικη επίθεση του συμβούλου της παραταξής του, γιατί ενοχλείται απο τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που αποκαλύπτει και αντιπαλεύει την αντιλαική πολιτική της δημοτικής αρχής Βόλου.
Μια δημοτική αρχή που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο σύστημα, καθώς στηρίζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, κρίσιμες επιλογές του κεφαλαίου, όπως η επένδυση LNG, η καύση σκουπιδιών, η μετατροπή του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής σε αμερικανική βάση και ο πάει λέγοντας. Για αυτό βρίσκει εδώ και χρόνια “ασυλία” και στήριξη από την κυβέρνηση και προηγούμενες κυβερνήσεις.
Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν τρομοκρατούνται. Θα συνεχίσουν να έχουν ανυποχώρητο μέτωπο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.
Απαιτούμε να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι ενέργειες για τη δίωξη και την παραδειγματική καταδίκη του δράστη! Να καταδικαστεί με σαφήνεια απο την περιφερειακή αρχή και όλες τις παρατάξεις του Π.Σ, η τραμπούκικη επίθεση εναντίον του Κώστα Γαργάλα και η απαράδεκτη τακτική της δημοτικής αρχής Βόλου.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments