Από πολύ νωρίς το πρωί ο μηχανισμός του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής τον ίδιο το Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, τέθηκε σε επιφυλακή για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της σφοδρής χιονόπτωσης που τελικά ξεκίνησε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και για ένα τετράωρο προκάλεσε προβλήματα, εξ αιτίας και της κακής συνήθειας κάποιων συμπολιτών να μην μπορούν να αποχωριστούν το ΙΧ τους και την αρνητική τους στάση σε ό,τι αφορά την στάθμευση, χωρίς να υπολογίζουν αν και κατά ποσό εμπόδιζαν το έργο του αποχιονισμού.

Η ύφεση των καιρικών φαινομένων επέτρεψε νωρίς το βράδυ να υπάρχει πλήρης έλεγχος της κατάστασης στην πόλη, που ούτως ή άλλως πάντως παρά τα κάποια προβλήματα ουδέποτε χάθηκε.

Ο ίδιος ο κ. Μπέος, περιόδευσε σε όλη σχεδόν την πόλη και διαπίστωσε την κατάσταση. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τι αποτύπωσα μέσα από την αυτοψία που έκανα αλλά και όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την έντονη χιονόπτωση. Εγώ προσωπικά το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί το χιόνι είναι ωφέλιμο και επίσης καλό θα κάνει και στον τουρισμό αλλά και στο χιονοδρομικό κέντρο. Δεν πειράζει ρε παιδιά χαρείτε το, δεν χάθηκε και ο κόσμος είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο να σημειώσω είναι ανοιχτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ