94 μέρες μετά από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το volospress.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι ακόμα η δεν έχουν στεριώσει στην ομάδα η χάθηκαν λόγω Μπεντο.

  • Eστεμπαν Καμπιασο

Ό,τι και να πει κανείς για τον Αργεντινό είναι λίγο. Πιο προδομένος από αυτό το κάθαρμα τον χρόνο που δεν χαράζεται πουθενά είναι παρά από τον κόουτς του.. 5 πρωταθλήματα Ιταλίας ,
4
κυππελα Ιταλίας, 4
super cup Ιταλίας, 1
πρωτάθλημα και 1 super cup Ισπανίας, 1 Champions League, 1
παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, 1
διηπειρωτικό, 1
πρωτάθλημα Αργεντινής, 1
πρωτάθλημα Ελλάδος και 51 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής. Τα λόγια είναι περιττά για τον υπερπαικταρα.

                           
C:\Users\laptop\Desktop\σταυρος\cam.jpg

  • Γκονζαλο Πασιενσα                                                   

Ο Ολυμπιακός έτρεχε στο τελείωμα των μεταγραφών να πάρει παίκτες. Ο νεαρός πορτογάλος ήρθε με τις ευλογίες του Μπεντο στην Ελλάδι. Το πρόβλημα καρδίας όμως τον πίρε μακριά. Να είναι καλά το παιδί.

                      
 

  • Δημήτρης Σιοβας                                                                   

       Έπαιξε ματς στην αρχή. Μετά χάθηκε. Ο Μπεντο δεν τον υπολογίζει. Το πιο πιθανό είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό. Πιο πιθανός προορισμός; Ρέαλ Μπετις.                                                                                          

                            

                    

  • Αλεξις Ρομαο

   Δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και δεν κρίνεται. Κρίμα παίκτης τέτοιου επίπεδοι να μην παίζει. Αν όμως παίξει πίστευα θα μα δείξει τι αξίζει.

              

    

              
5.
Οσκα Καρντοσο

     Δυο εκατομμύρια χαμένα. Ο παραγουανός πάει να γίνει ο επομένως Μπερμπατοφ. Κρίμα τα λεφτά που δόθηκαν. Με αυτά τα λεφτά ο ολυμπιακός έπαιρνα στοπερ που τόσο χρειάζεται.

 

6. Μάρκο Μαριν

             
Ο Γερμανός Μεσσι όπως χαρακτηρίστηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του ήρθε από την Τσέλσι Μέτα βαΐων και κλαδων. Πύρε ματς στην άρχοι μετά εξαφανίστηκε. Κρίμα τόσα κιλά μπαλός να μην παίζουν.

 

 

                 
7. Αλεχαντρο Ντομινγκεζ

Ο πιο αδικημένος της λίστες. Χωρίς να κάνη κάποιο κακοί εμφανίσει είναι πάντα μεταξά πάγκου και εξέδρας. Σε έναν ολυμπιακό που ποναει στην δημιουργία φάσεων ο Τσορι δεν παίζει. Έχει γίνει πολλές φορές σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων. Όπως και να έχει τον παίκτη με το νούμερο 10
δεν τον αφήνεις παίξω.

                 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ