Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου, οδηγός δικύκλου, στην είσοδο της Ευξεινούπολης από Αλμυρό, διέφυγε της πορείας του, προσκρούοντας με δύναμη στο οδόστρωμα και κράσπεδο, στην άκρη της Ηρώων Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο συνοδηγός να τραυματιστούν σοβαρά.

Η κλήση στο Κέντρο Υγείας έγινε περίπου στη 1:15 μ.μ., αλλά το ασθενοφόρο απουσίαζε λόγω περιστατικού εγγεφαλικού 80χρονης. Τελικώς, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό μέσο και με τη συνδρομή ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, σε καρότσα. Οι ασθενείς εξετάστηκαν από τους ιατρούς και παραπέμθηκαν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις, με το ασθενοφόρο που επέστρεψε περίπου στις 2:15.

Ο συνοδηγός Μ.Γ, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, φαίνεται ότι έχει σοβαρές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του θα κριθεί από τις επόμενες ώρες και την αξονική που θα γίνει στο Βόλο. Πολύ σοβαρά χτύπησε και το πόδι του. Περίοικος περιγράφει “το πόδι του κόπηκε, το ένα κόκκαλο ήταν πάνω στο άλλο”.

Ο οδηγός Τ. φέρει πολλά τραύματα, αλλά με τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να δημοσιεύουμε ότι ο Γιώργος Μητράκος (61 χρόνων), υπέκυψε στα τραύματά του, τα οποία προξενήθηκαν κατά το τροχαίο που δημοσιεύσαμε νωρίτερα. 
Συλλυπούμαστε τους οικείους του.

Ρεπορτάζ του www.almyros.gr 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ