Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΜπέος: “Προκλήθηκε ο Ζαχείλας” – “Γελοιότητες τα περί ηθικών αυτουργών” – Επίθεση...

Μπέος: “Προκλήθηκε ο Ζαχείλας” – “Γελοιότητες τα περί ηθικών αυτουργών” – Επίθεση στην Εισαγγελία για τη σύλληψη του

Αχ. Μπέος: “Η Εισαγγελέας Υπηρεσίας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό μου – Παρουσιάστηκα αυτοβούλως”

“Η Εισαγγελέας Υπηρεσίας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό μου – Παρουσιάστηκα αυτοβούλως”

Για «παραποίηση της αλήθειας» και γελοιότητες στα όσα ειπώθηκαν περί ηθικών αυτουργών μετα την επίθεση του κουκουλοφόρου Β.Ζαχείλα στον Κ.Γαργάλα, έκανε λόγο ο Αχ. Μπέος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Αναφεφόμενος στην σύλληψη του παρότι υπέγραψε ο ίδιος ην έκθεση σύλληψής του, προσερχόμενος στο αστυνομικό τμήμα, επανέλαβε ότι προσήλθε αυτοβούλως και επιτέθηκε στην Εισαγγελία κάνοντας για κατάντια και πως θα κάνει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα είπε ότι θα αντιμετωπίσει ανθρώπινα τον δημοτικο του συμβουλο, καταδικαζοντας την πράξη του, φροντίζοντας ωστόσο να παρουσιάσει την πράξη του ως ατομική επιλογή επειδή “προκλήθηκε”!

Όπως ανέφερε:  «Η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια προς το πρόσωπο μου. Ετοιμάζω Αναφορά, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και προς την Προϊστάμενη Εισαγγελική Αρχή του Πρωτοδικείου Βόλου, μαζί με το νομικό μου επιτελείο, σε βάρος της Εισαγγελέως Υπηρεσίας που ζήτησε την σύλληψή μου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Κ. Γαργάλας. Ότι ανέφερα το είπα δημόσια. Λυπάμαι για το κατάντημα της Εισαγγελίας Βόλου και γνωρίζουμε ποιοι είναι από πίσω...». Ο δήμαρχος Βόλου έκανε γνωστή τη θέση του, αναφορικά το μεμονωμένο περιστατικό- όπως το χαρακτήρισε- της επίθεσης του Βασίλη Ζαχείλα εναντίον του Κώστα Γαργάλα, τονίζοντας ότι η πράξη είναι καταδικαστέα.

“Η πράξη είναι καταδικαστέα. Για τελευταία όμως φορά θα το ξαναπώ είναι καταδικαστέα και τελειώσαμε εδώ και ας έχει προκληθεί ο κ. Ζαχείλας επανειλημμένως μάλιστα από τα συγκεκριμένα άτομα. Είναι είτε θέλουμε είτε όχι ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως και άλλα που έχει προκαλέσει στο παρελθόν ο ίδιος άνθρωπος γιατί είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Δεν θα το κρίνω εγώ. Είναι οικογενειάρχης, με μία ωραία οικογένεια. Είναι λοιπόν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι πολιτικό ζήτημα και λοιπές αηδίες περί ηθικών αυτουργών. Αυτές είναι γελοιότητες και τίποτα άλλο. Το μόνο πολιτικό σημείο που υπάρχει και πρέπει να το δούμε είναι η κατάντια του ΚΚΕ στην περιοχή μας, το οποίο ιστορικά πάντα ήθελε τα μέλη του να είναι αγωνιστές, ήρωες, σύμβολα, ταυτισμένα με το dna του λαού…”

The post Μπέος: “Προκλήθηκε ο Ζαχείλας” – “Γελοιότητες τα περί ηθικών αυτουργών” – Επίθεση στην Εισαγγελία για τη σύλληψη του appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments