Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις ΗΠΑ με μια μητέρα 30 ετών να κατηγορείται για τη δολοφονία του μόλις 6 ετών γιου της.

Η 30χρονη Daneicha Bringht από το Οχάιο αρχικά, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν κάποιος άλλος που πυροβόλησε το παιδί της.

Το τηλεφώνημα από την 30χρονη έγινε στις 7 το πρωί από ένα ξενοδοχείο.

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι κάποιος άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε το παιδί της που βρισκόταν στο δωμάτιο με αριθμό 301.

Η εκδοχή αυτή, όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από επίμονες ερωτήσεις κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία της 30χρονης.

Σύμφωνα με το Cleveland.com η 30χρονη ομολόγησε, τελικά, ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 6χρονο αρκετές φορές και στο κεφάλι και στην κοιλιά.Ο πατέρας της 30χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη του πάσχει από ψυχικές ασθένειες ανάμεσα στις οποίες και σχιζοφρένεια.

Όπως είπε η οικογένειά της προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει την κηδεμονία του μικρού αγοριού από τη στιγμή που η 30χρονη παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα πριν από περίπου 4 χρόνια.

«Ήταν ένα απίστευτο παιδί. Ήθελε να κάνει ό,τι και τα μεγαλύτερα παιδιά. Ήθελε να μάθει και να κάνει τα πάντα. Του άρεσε να παίζει» δήλωσε συντετριμμένος ο παππούς του 6χρονου.

Η 30χρονη κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων ενώ η εξέλιξη της υπόθεσης θα κριθεί από δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

The post Μητέρα πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον 6χρονο γιο της appeared first on Magnesia News.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ