Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή έζησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Έγιναν νονοί, καθώς βάφτισαν την μικρή ανιψιά της Μαρίας, κόρη του αδερφού της Αντώνη. Το μυστήριο έγινε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της μητέρας τους και η μικρή πριγκίπισσα πήρε το όνομα Ίρις – Σοφία.

Η νονά Μαρία Κορινθίου πήγε από νωρίς στον χώρο της εκκλησίας από νωρίς το απόγευμα για να σιγουρευτεί ότι όλα ήταν στην εντέλεια! Ο σύζυγός της βρισκόταν και εκείνος μαζί της, ενώ οι γονείς της μικρής Ίριδας-Σοφίας είχαν ένα γλυκό άγχος πριν την όμορφη τελετή.

“Ο ρόλος της νονάς είναι πολύ σημαντικός. Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μια υπέροχη νονά, που της έχω μεγάλη αδυναμία και έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Στο παρελθόν είχα κι άλλες προτάσεις να βαφτίσω παιδιά, αλλά αρνήθηκα γιατί δεν επιθυμώ να έχω μια τυπική σχέση με το παιδί. Θέλω να είμαι δίπλα στα βαφτιστήρια μου, ως πνευματική μαμά…”, είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός ανέβασε πολλά στιγμιότυπα  στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ