Μαζί για τον Βόλο: «Ο πρώτος πολίτης της πόλης ενάντια στις δυο ιστορικές της ομάδες»

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο ότι είναι ενάντια στα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, στηρίζοντας επισήμως την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου την ώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Αντί ο Δήμαρχος να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να πιέζει με σκοπό να μην γίνει αναδιάρθρωση αιφνιδιαστικά με αυτόν τον τρόπο, εκείνος βγαίνει επίσημα και τη στηρίζει. Ο στόχος είναι φανερός, να τελειώσει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της δημοτικής κίνησης σε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Έπειτα από την πρόσφατη ραδιοφωνική παρέμβαση του δημάρχου Βόλου σε μέσο της Αθήνας, σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έπεσαν οι μάσκες και κατέρρευσαν όλες οι ψεύτικες και υποκριτικές δηλώσεις «αγάπης» για τον αθλητισμό της πόλης μας.
Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, πιέζουν για την αναδιάρθρωση, η οποία στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με το πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη (με μια προκήρυξη που άλλα προέβλεπε για την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία) αδικεί τις ομάδες του Βόλου.

Ο άνθρωπος που ευθύνεται και για την περιπέτεια και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, που ευλόγησε τον ερχομό μιας ξένης ομάδας στην πόλη και ανταγωνιστικής στα σωματεία μας, την οποία αβαντάρει συνεχώς μέσω του Δήμου, παίρνει θέση ξεκάθαρα! Είναι ενάντια στα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης μας. Αντί ο Δήμαρχος να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να πιέζει με σκοπό να μην γίνει αναδιάρθρωση αιφνιδιαστικά με αυτόν τον τρόπο, εκείνος βγαίνει επίσημα και τη στηρίζει. Ο στόχος είναι φανερός, να τελειώσει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου.
Η απάντηση της πόλης μας θα είναι ξεκάθαρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ