Μήνυμα νίκης έδωσε από το Βόλο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, που εκπροσώπησε την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, που ολοκληρώθηκε μετά τις 9.30 το βράδυ.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, έγινε σήμερα το βράδυ, παρουσία πολλών εκατοντάδων μελών και φίλων του κόμματος σε κέντρο των Αλυκών.

Σε δήλωσή του ο κ. Χριστοδουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πως θα διαπραγματεύεται μεταξύ των πρώην και των νυν κυβερνητικών εταίρων για να παραμείνει λίγο ακόμα καιρό στην καρέκλα της εξουσίας.

«Εμείς έχουμε κάνει τη δική μας επιλογή. Μέσα στο κλίμα της πόλωσης και του διχασμού που επενδύουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, η δική μας επιλογή είναι η πιο κρίσιμη για τους Έλληνες. Θα παρουσιάσουμε τη δική μας πρόταση, θα μιλήσουμε με πολιτικά επιχειρήματα, με βάση το δικό μας σχέδιο για το πώς μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση με έμφαση στην κοινωνική συνοχή», ανέφερε.

Ο ίδιος είπε ότι το μήνυμα που θα δοθεί από το Βόλο, όπως και από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι μήνυμα νίκης για όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες που έχουμε μπροστά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ