Λουκέτο 48 ωρών έβαλε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η Άντζελα Δημητρίου στον Αλμυρό Βόλου.

Κλιμάκιο ελεγκτών της ΓΓΔΕ βρέθηκε στον Αλμυρό Βόλου, προκειμένου να ελέγξουν αν οι επιχειρηματίες εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι στο κέντρο όπου εμφανιζόταν η κ. Δημητρίου δεν είχαν εκδοθεί 65 αποδείξεις επομένως, πέραν του προβλεπόμενου προστίμου επέβαλαν παράλληλα και άμεσο σφράγισμα 48 ωρών.

Στη συνέχεια ο έλεγχος επεκτάθηκε στο συμφωνητικό της τραγουδίστριας όπου διαπιστώθηκε αμοιβή ” με τριψήφιο ποσό”. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμοιβή ανά, εμφάνιση, της “λαίδης” ήταν στην περιοχή 300 ευρώ, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε νέους φορολογικούς έλεγχους.

Πάντως εντατικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα πραγματοποιηθούν και στα νησιά των Βορείων Σποράδων και ελεγκτές της Εφορίας θα αναχωρήσουν για τα νησιά, όπου αυτές τις ημέρες έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τους χιλιάδες επισκέπτες που επισκευθηκαν τη Μαγνησία.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ