Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΛΑΣ: Με απειλές για συλλήψεις ο Μπέος αρνήθηκε ξανά τη συζήτηση για...

ΛΑΣ: Με απειλές για συλλήψεις ο Μπέος αρνήθηκε ξανά τη συζήτηση για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα

Δεν πέρασε το κλίμα τρομοκρατίας και ύβρεων που επιχείρησε να επιβάλλει ο Αχ. Μπεος στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με προφανή στόχο να μην συζητηθεί η επίθεση που έγινε στον Κ. Γαργάλα από μασκοφόρο δημοτικό του σύμβουλο.

Έφτασε στο σημείο να ζητήσει τη σύλληψη δύο πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για την άρνηση του να συζητηθεί το θέμα. Κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι θα υποβάλει μηνύσεις.

Κάνεις δεν τρομοκρατήθηκε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αποστόλης Ριζόπουλος πήρε το λόγο, παρά τα εμπόδια που έθετε το προεδρείο, ζητώντας να συζητηθεί ενώπιον των δημοτών και του δημοτικού συμβουλίου η επίθεση στον Κώστα Γαργάλα.

Τόνισε ότι η δημοτική Αρχή αποφεύγει τη συζήτηση για να μην αποκαλυφθεί η αιτία της επίθεσης που είναι η στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική Μπέου που εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα.

Με την… δικαιολογία ότι δεν έγινε επίσημο αίτημα το προεδρείο απέρριψε το αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η οποία αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέος για μια ακόμα φορά με χυδαίο τρόπο εξύβρισε τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, ο Μπέος ανέφερε ότι δεν θα παραβρεθεί ούτε σε ειδική συνεδρίαση για το θέμα της επίθεσης που ζήτησε η «Συμμαχία για τον Βόλο», δείχνοντας ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν ασκεί πίεση στην πλειοψηφία.

Δείτε τα βίντεο: https://shorturl.at/vAD89

The post ΛΑΣ: Με απειλές για συλλήψεις ο Μπέος αρνήθηκε ξανά τη συζήτηση για την επίθεση στον Κ. Γαργάλα appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments