Το trikalaola.gr χθες βράδυ (Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022), βρέθηκε στην Καλαμπάκα, όπου στην πλατεία δημαρχείου και με το φόντο τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, ο μοναδικός τραγουδοποιός – ερμηνευτής Νίκος Πορτοκάλογλου, που με τα διαχρονικά του τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ και μεγάλωσαν γενεές, έδωσε μια ανεπανάληπτη συναυλία με την παρέα του και κατάφερε να γεμίσει την πλατεία και τον κεντρικό δρόμο με χιλιάδες θεατές, μικρούς – μεγάλους που ήρθαν να ακούσουν από κοντά όλες τις διαχρονικές επιτυχίες!!

Το Νίκο Πορτοκάλογλου συνόδευαν άλλοι δύο πολλοί καλοί ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης, καθώς και οι υπόλοιποι εξαιρετικοί μουσικοί του συγκροτήματος.

Τη συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι, αλλά και όλος ον κόσμος, από την μεγάλη απήχηση και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Δείτε τώρα τα 2 πρώτα βίντεο και 50 φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr και θα ακολουθήσουν άλλη στιγμή άλλα 2 βίντεο και οι υπόλοιπες φωτογραφίες.

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ