Καταψηφίστηκε για τρίτη φορά το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Καταψηφίστηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου το τεχνικό πρόγραμμα, η έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού και ο προϋπολογισμός Νομικού Προσώπου. Δεκατρείς δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ, ενώ δεκατέσσερις κατά, δέκα της μείζονος μειοψηφίας, τρεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι και ένας της ελάσσονος μειοψηφίας.
Η καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος, της έγκρισης τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού Νομικού Προσώπου, αποτελεί τριπλή ήττα για τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα, που, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει χάσει την πλειοψηφία μετά και τις πρόσφατες δύο ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων. Όπως τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαράλαμπος Πάσχος, «καλούμε τον κ. Νασίκα να αναλάβει την πρωτοβουλία, ώστε να διευκολύνει με την αποχώρησή του την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για το καλό του Δήμου Ρήγα Φεραίου και των δημοτών του. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθεί κοινή φόρμουλα σε συνεργασία της μειοψηφίας, των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και της ομάδας πλειοψηφίας».
Ο κ. Χαρ. Πάσχος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τα δέκα μέλη της ομάδας του και τους τέσσερις προέδρους Τοπικών Συμβουλίων που δεν ψήφισαν, αλλά παρέστησαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, δείχνοντας, όπως τόνισε, ότι η ομάδα είναι αρραγής και ενωμένη. Ο ίδιος επισήμανε πως στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμπεριλήφθηκαν οι προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων στο συγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα, αν και ζητήθηκε επίμονα κάτι τέτοιο από τους προέδρους τους. «Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε κοινή φόρμουλα ώστε οι προτάσεις αυτές να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα» κατέληξε ο κ. Χαρ. Πάσχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ