«Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα μας (ΓΣΑ) με σκορ 7-1 απέναντι, σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας, τον Πρωτεσίλαο Πτελεού.», γράφει το δελτίο Τύπου του Γυμναστικού για τον αγώνα του Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου για τον φιλικό αγώνα στο «Αθανάσιος Ραγάζος».

«Ο Στέλιος Αρσένος είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και το έκανε χρησιμοποιώντας συνολικά 21 απ’ αυτούς, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Σταυράκη, Κόκκα, Βαγγέλι, Αλεξανδρή και Μπαρούτα.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Χατζής, ένας 21χρόνος επιθετικός που τον τελευταίο καιρό προπονείται με την ομάδα μας. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν με την εξής σειρά οι: Τιμπλαλέξης, Κρανάς, Δημηνάς, Τζοβάρας, Χατζής, Τσελεπής, Τσιώλης. Για τον Πρωτεσίλαο είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 ο Παπαδόπουλος.

 

ΕΝΔΕΚΑΔΑ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Βίτσος, Λάμπος, Καλαμίδας, Στουρνάρας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Δημηνάς, Τιμπλαλέξης, Κρανάς, Τσιουρής, Τζοβάρας.

 

ΕΝΔΕΚΑΔΑ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Κοντογεωργάκης, Καρράς, Μπιρμπίλης, Παπακώστας, Μπακάλης, Δημητρίου, Τσιώλης, Δήμος, Τσελέπης, Χατζής, Κοντοβάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ