Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο ιταλός θρύλος του Moto GP Βαλεντίνο Ρόσι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Ρόσι θα χάσει τα δύο επόμενα γκραν πρι στην Ισπανία, ενώ μόλις τρεις μέρες πριν από τον αγώνα στο Άραγον μπήκε σε καραντίνα.

«Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσα τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό» έγραψε ο Ρόσι στο μήνυμά του.

Και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Αραγον. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν. Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ