Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου από την υποψήφια δήμαρχο κα. Νάνσυ Καπούλα και τα μέλη του συνδέσμου της. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο τη λειτουργία, όσο και τα οικονομικά του γηροκομείου. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο θέμα επέκτασης άδειας, αναφορικά με την δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερων ηλικιωμένων, δεδομένου ότι το ίδρυμα εξυπηρετεί ανάγκες από όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος, επιπροσθέτως στο τραπέζι της συζήτησης, τέθηκε και το ζήτημα διαγραφής των οφειλών του ιδρύματος προς την ΔΕΥΑΜΒ. Και για τα δύο ζητήματα λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των ανωτέρων προβλημάτων, που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναδιάταξη και ανασυγκρότηση της λειτουργίας του γηροκομείου ενισχύοντας τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 5 έτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν συνεχεία η υποψήφια δήμαρχος και το επιτελείο της, επισκέφθηκαν τους χώρους του γηροκομείου, συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και πήρε πληροφορίες για την καθημερινότητα τους. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του Γηροκομείου παρουσία του προσωπικού και ηλικιωμένων μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα θερμό και ευχάριστο.