«Επιλογή Ευθύνης» για Αχ. Μπέο: Καπηλεύεται προκλητικά τα έτοιμα που βρήκε, μη έχοντας να επιδείξει τίποτε δικό του

Για απελπισία, πανικό και γελοιοποίηση κάνουν λόγο τα στελέχη της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» σχολιάζοντας τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Α. Μπέου. Μεταξύ άλλων καταγγέλλουν τον Αχ. Μπέο ότι «καπηλεύεται προκλητικά τα έτοιμα που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, μη έχοντας να επιδείξει τίποτε δικό του».

Όπως, ειδικότερα, αναφέρουν σε σχόλιο τους:

«Από την επινίκια βραδιά, τότε που δεσμεύτηκε ν’ αλλάξει … την Ελλάδα που δημιούργησε «ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης, αυτοί οι κοπρίτες που θεωρούσαν ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης…» (ας όψονται οι Βολιώτες που πλημμύρισαν τη Δευτέρα το Δημοτικό Θέατρο), σχεδιάζει την επανεκλογή του και βαυκαλίζεται με νέους εκλογικούς θριάμβους.
Έτσι, λοιπόν, εννιά ολόκληρους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, περιφέρεται στα αγαπημένα του τηλεπαράθυρα -ναι, εκεί που δίνει καθημερινά τον ασυμβίβαστο αγώνα κατά της βυσσοδομούσης τοπικής διαπλοκής- όχι πια σαν δήμαρχος, αλλά σαν …υποψήφιος δήμαρχος Χαρχούδας. Έχει ήδη έτοιμο ψηφοδέλτιο, έτοιμο και εκλογικό κέντρο στην καρδιά της πόλης (ως γνωστόν λεφτά υπάρχουν), ζει από τώρα για τη Χριστουγεννιάτικη φιγούρα στη σκιά της Φουρέιρα και του Ρέμου, καπηλεύεται προκλητικά τα έτοιμα που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, μη έχοντας να επιδείξει τίποτε δικό του, «πουλάει» ακόμη και …Airbnb στους «ιθαγενείς», για «να πάρουν κανένα φράγκο και να βγάλουν τα σπασμένα». Μέχρι και για την «ψαρόβαρκα» την Αργώ τον έπιασε ξαφνικά πόνος, μετά από πέντε χρόνια. Και βέβαια, σε μια τέτοια ιλαροτραγωδία δεν θα μπορούσε να λείψει και ολίγη από … επίορκους δικαστές. Πάντως άπληστος δεν είναι. Το … 2024 δεν θα ξαναβάλει για δήμαρχος!
Στην πολιτική, η απελπισία ενδεχομένως σε διαλύει. Ο πανικός σίγουρα σε καταστρέφει. Αλλά η γελοιοποίηση είναι εκείνη που τελικά σε τελειώνει. Εδώ βρισκόμαστε.».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ