Όπως προέκυψε από την απάντηση του περιφερειάρχη στην επερώτηση που κατέθεσε η Λαική Συσπείρωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας (29/11/2021), παρ’ ότι πέρασαν 15 μήνες από την σοβαρή καθίζηση  από τον ΙΑΝΟ της επαρχιακής οδού 9, στον άξονα “Μουζάκι- Πευκόφυτο- Βλάσι Αργιθέας- Μ Σπηλιώτισσας” της Π.Ε Καρδίτσας, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η αποκατάσταση.

 

Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση προς και από την περιοχή της Ανατολικής Αργιθέας θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη. Εγκυμονεί όμως και σοβαρούς κινδύνους για ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή, αφού οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην περιοχή, θα επιδεινώσουν το πρόβλημα, που θα οδηγήσει με την σειρά του στην εκτόξευση του κόστους σε μεγάλα ύψη, με συνέπεια τον αποκλεισμό ολόκληρης της Ανατολικής Αργιθέας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, κάλεσαν την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, να πιέσει έντονα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν το εν’ λόγω έργο, ξεκινώντας όμως από την Ανατολική Αργιθέα – το Πευκόφυτο προς Καρδίτσα και όχι αντίστροφα.

30/11/2021

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΤην είδηση την βρήκαμε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here