Με επίσημη τοποθέτηση επιβεβαιώνεται αυτό που εδώ και καιρό είναι γνωστό για το ζευγάρι της πρωινής ζώνης και της showbiz. Οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδάανακοινώνουν με κοινή δήλωσή τους πως παίρνουν διαζύγιο.

Η δήλωση έγινε στην Reallife που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», δηλώνουν στην εφημερίδα. «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας» λένε.

Οι φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούσε έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι πυροδότησαν εκ νέου τις φήμες.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010, ενώ μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη που γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 2011 και τον Δημήτρη που γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 2014.

Το ζευγάρι που έχει δύο μικρά παιδιά έβαλε τέλος στη κοινή τους πορεία και στην τηλεόραση. Το τηλεοπτικό ζευγάρι ακολουθησε χωριστούς δρόμους από το φθινόπωρο, με την Φαίη Σκορδά να παραμένει στο πρωινό του ANT1 και το Γιώργο Λιάγκα να αναζητά την τύχη του σε άλλα προγράμματα του καναλιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ