Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΕπίθεση ΝΔ στον Ανδρουλάκη – «Δεν είναι ο πιο κατάλληλος για να...

Επίθεση ΝΔ στον Ανδρουλάκη – «Δεν είναι ο πιο κατάλληλος για να κουνάει τη σημαία του κράτους δικαίου»

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή τη διαγραφή του μειονοτικού βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουχράν.

Όπως σημειώνει η Πειραιώς, «ο κ. Ανδρουλάκης διέγραψε χθες τον βουλευτή του κόμματός του Μπαράν Μπουχράν. Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως αυτό έγινε μόλις ενημερώθηκαν για την υπόθεσή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που σήμερα εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του».

Για να τονίσει, ρωτώντας την Χαριλάου Τρικούπη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Αλήθεια, ο κ. Ανδρουλάκης δεν είχε ιδέα μέχρι χθες για τις δικαστικές περιπέτειες του βουλευτή του; Όταν το ΠΑΣΟΚ τον κατέβαζε βουλευτή το 2019 και ο ίδιος το 2023 δεν ήξερε ότι ο κ. Μπουχράν είχε σοβαρή νομική εμπλοκή και ότι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπόδικος;».

«Δεν ήξερε τίποτα για την κακουργηματική δίωξη που έχει εις βάρος του ο βουλευτής του εδώ και χρόνια; Τόσο καλά γνωρίζει τους βουλευτές του ο κ. Ανδρουλάκης; Τόσο πολύ τους ‘ταράζει στη νομιμότητα’;», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει, «με υπόδικους βουλευτές που είναι ελεύθεροι με εγγύηση, χωρίς να έχει ιδέα, όπως διατείνεται, μάλλον δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για να κουνάει τη σημαία του κράτους δικαίου!», σημειώνει καταληκτικά η ΝΔ.

Προσωρινά εκτός Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ο Μπουρχάν
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Ξάνθης τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας έπειτα από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, «μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία – που αφορά σε υπόθεση του 2016 – σε βάρος τού ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Μπαράν Μπουρχάν, για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων.

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments