Με χαρούμενες παιδικές φωνές, τραγούδια και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και τις χορωδίες του Δήμου, πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία Αλμυρού στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν και διασκέδασαν με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν το λούνα παρκ που είχε στηθεί στην Πλατεία.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός του Αλμυρού γέμισε πυροτεχνήματα και φωτεινά φαναράκια.

Ο ενθουσιασμός, τα γέλια και η χαρά ήταν διάχυτα στη μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Δημήτριος Εσερίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν για να στηθεί το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου καθώς και ο όμορφος στολισμός. Τόνισε, πως όταν υπάρχει θέληση και ενδιαφέρον μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ας λείπουν τα χρήματα. Μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως μέσα από τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πανανθρώπινο δίκτυο αλληλεγγύης, το οποίο χρειαζόμαστε όσο ποτέ την εποχή αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης & Εμπορίου, κ. Γεώργιος Κίτσιος, ο Διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης, κ. Δημοσθένης Γρηγοριάδης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.