Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΔωρεά 3.000 ευρώ στο ΚΔΑΠ μεΑ Βόλου

Δωρεά 3.000 ευρώ στο ΚΔΑΠ μεΑ Βόλου

Μια σπουδαία δωρεά αξίας 3.000 ευρώ με πλούσιο παραϊατρικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γυμναστικής παραδόθηκε σήμερα στο Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία του Δήμου Βόλου .
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Ορθόδοξων Χριστιανών που εδρεύει στις ΗΠΑ . Η Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας –Αλληλεγγύης- Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων Αναγνώστου- Στάθη Παρασκευή ευχαρίστησε θερμά τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Ορθόδοξων χριστιανών και ιδιαίτερα τον κύριο Παναγιώτη Κατσαμπάνη που άμεσα ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της δομής , η οποία υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τις πλημμύρες .Έκλεισε λέγοντας ΄΄ Όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό πάντα πετυχαίνει . Εμείς είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με ιδιαιτερότητες καθώς το έχουν πραγματικά ανάγκη ΄΄.

Οι ωφελούμενοι για να ευχαριστήσουν τον κύριο Κατσαμπάνη ετοίμασαν μια μικρή γιορτή και του τραγούδησαν από την καρδιά τους . Στο τέλος της εκδήλωσης – υποδοχής δωρεάς η υπεύθυνη της δομής Πανοπούλου Βασιλική επισήμανε το σημαντικό κοινωνικό ρόλο που διατελεί ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Ορθόδοξων χριστιανών και ο αξιότιμος κύριος Παναγιώτης Κατσαμπάνης .
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments